středa 30. prosince 2009

Odvaha naší Micci

Předevčírem byla naše Miccinka znovu na operaci. Poté, co jí musel pan doktor Skala odoperovat před třemi měsíci kvůli zhoubnému nádoru celou mléčnou žlázu, objevili se jí pod tlapkou a na bříšku nová ložiska metastáz.
Jako v předchozím případě byla naše Miccinka u pana doktora neuvěřitelně statečná. Pak doktor se s obavou zeptal, jestli si nechá dát Miccinka injekci do tlapky. Páníček s paničkou trochu zaváhali, ale Miccinka již svou pravou tlapičku hrdě nastavovala. Ani nemrkla když se pak doktor probojoval do žíly a protože to již zná, usnula zcela klidná s tím, že se za chvíli znovu probere a bude zase zdravá. Pana doktora Skalu má ráda, protože na ní byl zatím vždy hodný.
Nyní už máme Miccinku zase doma a poté co nás kocoury všechny trochu srovnala, protože měla po návratu domů strašný hlad a my jsme ji chtěli jen stále očmuchávat, už si naplno užívá rekonvalescence.

Vždy když někdo z naší smečky vážně onemocní, vzpomenu se na jedno krásné povídání, které pro nás a za nás zvířata napsala jedna naše známá - paní Delia, která je až ze Španělska. Ona nás má všechny moc ráda a ví, že to nemáme v dnešním člověčím světě vůbec jednoduché... Takže tady najdete to povídání.

1 komentář: